Відомий український артист, композитор і шоумен, обожнюваний мільйоною аудиторією в образі Вєрки Сердючки, Андрій Данилко не надто часто радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 170 тисяч осіб.

А зараз стало відомо, що одним із сюрпризів грандіозного шоу "З Днем народження, Україно!" стане виступ Вєрки Сердючки, яка привітає громадян своїми запальними хітами, включаючи легендарну пісню Dancing Lasha Tumbai. Саме з її допомогою персонаж змусив танцювати всю Європу ще 14 років тому.

Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"
Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"

Проект вийде на 30-ту річницю Дня Незалежності, 24 серпня 2021 року, о 17:40 на телеканалі "Україна". Улюблениця мільйонів вийде на грандіозну сцену разом зі своєю мамою і бендом, щоб влаштувати справжнє свято при використанні безлічі феєрверків.

"З Днем Незалежності, Україно! Нам 30 років. Україна - це круто! Україна - це кльово!", - заявить Вєрка Сердючка під час неймовірного концерту.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"
Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"

Відомо також і те, що артистка виконає багато інших улюблених хітів українців, включаючи "Гуляночку" і "Make it rain champagne". Крім Вєрки Сердючки, в шоу виступить Наталія Могилевська, Дмитро Монатік, Олег Винник, Ірина Білик, Оля Полякова, Макс Барських, Артем Пивоваров, Павло Зібров, Tayanna, Руслана, Анастасія Приходько, Alekseev, Слава Камінська, Lida Lee, Оля Цибульська, Арсен Мірзоян, Go_A, група Dzidzio, Kazka, "ВВ", Kadnay і "БеZ Обмежень".

Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"
Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"

Нагадаємо, Андрія Данилко підловили на поцілунку з красунчиком у барі: "Яке задоволення"

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського замінили Green Grey на російськомовних Brutto: повний список артистів до Дня Незалежності

Знай.ua писав, Вєрку Сердючку спіймали на корпоративі у Львові: у вишиванці і виключно українською мовою