Відома російська співачка Алла Пугачова не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,9 мільйонів чоловік.

Якось ми писали, як виконавиця відсвяткувала своє 72-річчя. Її привітали сотні знаменитостей і простих людей, і зробили це не тільки в Інтернеті, але і при особистій зустрічі. І лише через кілька днів Алла Пугачова повернулася в мережу з новим відео, щоб виявити подяку за теплі слова.

Алла Пугачова і Максим Галкін, instagram.com/alla_orfey
Алла Пугачова і Максим Галкін, instagram.com/alla_orfey

А зараз Примадонна виставила всього один знімок свого личка поблизу і заговорила про з'явилися зморшки під очима.

"Ось і зморшки вже під очима.Чи не посміхатися чи що зовсім? Как? Якщо радістю сповнений наш Замок. Нехай появляются.NO PROBLEM!!!😀🤣😜", - пише Алла Пугачова в публікації.

Пугачова, скріншот: Youtube
Пугачова, скріншот: Youtube

"Доброго ранку❤️", "Це не зморшки ж зовсім! Це промінчики щастя у Вас, 🙌дорога Алла Борисівна!", "🔥👏посміхатися завжди і радіти життю!❤ ️", "Зморшки нормальні, тільки в 150 років з'являються😂 не турбуйтеся😍", "Улюблена наша😍❤", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Аллу Пугачову і Максима Галкіна налякала дика пума: полювала просто під вікнами

Як повідомляв "Знай.ua", Пугачова вчепилася в Тіну Кароль просто на сцені, поки Галкін нічого не бачив: "Цю жінку..."

Знай.ua писав, зять Алли Пугачової зізнався, чому розлучився з Христиною Орбакайте: "Гуляв і зникав ночами"