Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа вперше стали батьками - 2 серпня в одній з приватних клінік Києва у пари народився син, ім'я якого кохані поки не розголошують.

Так, артистка вирішила розповісти про свої перші два тижні материнства, позуючи на терасі їх заміського будинку в Одесі разом з візочком і песиком на прізвисько Роккі. Зірка зізналася, що "страшилки" від її шанувальників про повне позбавлення волі так і не збулися - разом з чоловіком Сергієм Анастасія насолоджується статусом молодих батьків.

Подружжя активно допомагають один одному, а тому виконавиця зазначає, що у неї немає післяпологової депресії. MamaRika радить ставитися до різних ситуацій простіше і більше жартувати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Feels good to be your Mom…

Вчора було рівно два тижні, як я Мама не просто за псевдонімом, а по статусу🙈Ділюся своїми відчуттями та емоціями, а вони буквально накривають…

Почнем з того,що все чітко так, як я собі уявляла , і ваші страшилки на тему «ти забудеш про себе і попадеш в пелюшкове рабство» виявилися повною фігньою.

Само собою, ми по горло в какашулях і недосипах, але відношення до цього в нашій сім’ї зовсім інше.

Ми КАЙФУЄМ ,уявіть собі, отримуєм задоволення від всього,що відбувається.

Ми так цього хотіли , що всі труднощі реально не вспливають, коли ти бачиш як тобі посміхається цей маленький комочок щастя…

В такі моменти сили самі звідкись беруться, ти готовий рвати і метати, не спати ще цілу вічність, лиш би дати все найкраще своєму чаду..."

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя