Колишня підопічна Дмитра Монатіка Lida Lee не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 59 тисяч осіб.

Стало відомо, що дівчина стала однією з учасниць нового сезону "Танців з зірками" слідом за Артуром Логай, Євгенією Власовою, Дмитром Каднаєм, Костянтином Войтенком, Іваном Люленовим, Анастасією Оруджовою, Олексієм Суровцем, Kazka та іншими. Новим суддею виступить україно-Американський чемпіон світу з латинських танців Макс Чмерковський.

Lida Lee, instagram.com/lipsyncbattle_ua
Lida Lee, instagram.com/lipsyncbattle_ua

Дівчина виклала запальний ролик з підготовкою до концерту. Вона стоїть перед дзеркалом, але по дорозі до сцени, через портал з'являється перед невідомим танцюристом.

"Так, Даааа, Дааааааааааааааааа!❤️ Дякую за вашу віру і таку міцну підтримку! Я приймаю # танціззіркаміchallenge від талановитого @logai.arthur і передаю виклик @melovin_official Побачимося на паркеті!😉", - написала Lida Lee в публікації.

Lida Lee, фото: Instagram
Lida Lee, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дівчина кинула виклик Melovin, тому залишається тільки чекати, що ж відповість Виконавець.

"Ось це новини🔥🔥🔥❤ чекаємо!!!", "Клаассс! Погнали так! Ліда! 😍❤️🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена Шоптенко показала пристрасть з Олегом Винником заради нового сезону "Танців з зірками": "Величезне задоволення"

Як повідомляв "Знай.ua", солістка групи Kazka Зарицька напередодні "Танців з зірками" втекла до лісу: "Містерія"

Знай.ua писав, суддя "Танців з зірками" Олена Шоптенко влаштувала "джагу-джагу" просто на пляжі: "Ловіть позитив..."