Ксенія Мішина розповіла про важливість отримання нового досвіду. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Ксенія Мішина-відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостяк" свого часу. Це плюс участь у кількох популярних проектів зробило її популярною українкою.

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік.

18 серпня Ксенія Мішина опублікувала пост у своїй соціальній мережі, в якому постала в декораціях шоу "Україна має талант". Є однією з суддів даної передачі, жінка постала в шкіряній сукні з відкритими плечима. Дівчина одягла довгі рукавички, а також туфлі на високих підборах.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У підписі до фотографії вона розповіла про ситуацію приходу радикально нового в житті.

коли в твоє життя приходить щось нове, якийсь новий досвід, рівень, спочатку ти абсолютно нічого не знаєш про те, як з цим бути і що робити, щоб все вийшло
, - повідомила вона.

Дівчина зізнається, що в такі ситуації важливо розслабитися, прийняти все що відбувається і не чинити опір новому досвіду.

опір руйнує гармонію і забирає на себе енергію. Ви все одно прийдете туди, куди вас ведуть, але з великими втратами і без задоволення. Зайняти позицію спостерігача і приймати все, що відбувається в кожному новому дні, налаштовуючи себе на позитив - мій посил кожному, хто шукає Бога всередині себе :)
, - повідомила вона.

Нагадаємо, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася :" у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал " Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.