Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Марічка Падалко веде ранкові випуски новин, в яких розповідає про всі актуальні події та сенсації не тільки в країні, а й у всьому світі.

Як відомо, телеведуча вирушила в подорож містами України для проведення виїзних ефірів, в рамках всеукраїнського туру від ТСН. Також, Марічка заявила, що до Дня Незалежності України вона зі знімальною командою планує об'їхати всі обласні центри країни.

Цього разу знаменитість розмістила фото з міста Запоріжжя. У кадрі Марічка позує на тлі національного заповідника Хортиця - не просто найбільшого острова на Дніпрі, а й унікального природного та історичного комплексу. Унікальність цього місця широко визнана, в 2007 році Хортиця була названа одним з "Семи чудес України".

Поруч з телеведучою в кадрі стоять вусаті козаки, славновідомі українські сміливці, історії про яких не замовкають донині. Також, Марічка покликала всіх телеглядачів включити екрани і помилуватися шикарним видом на острів, а заодно і дізнатися, що ж новенького вона розповість в прямому ефірі ТСН, а жителів Запоріжжя запросила приєднатися до неї на екскурсії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"ТСН 19:30 Сьогодні наживо із Запоріжжя. Чекаємо на Хортиці", - написала Марічка.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко перетворилася на молоду Наталію Сумську: Хостікоєв закохається

Нагадаємо, що Марічка Падалко подалася в мандри Україною: прекрасна і незалежна

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко зробила приємно чужим дітям, залишивши своїх домівки: на все життя

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко в купальнику показала фігуру після трьох пологів: не кожна вирішиться