Столичний футбольний клуб не зміг обіграти клуб з села Петрівка Кіровоградської області. Про це повідомляє портал sport.ua.

18 серпня проходив матч четвертого туру української Прем'єр ліги, в якому Динамо Київ приймало у себе Інгулець. Матч закінчився бойовою нічиєю 1: 1.

Кияни почали активно і вже на другій хвилині був близький до голу Караваєв, який не влучив у ворота. Інгулець при цьому вів більш оборонну гру, але при цьому створював досить цікаві контратаки.

Перед перервою кияни організували щось на зразок штурму, але Петрівці зуміли зберегти свої ворота в недоторканності. На 15-хвилинний відпочинок команди пішли з нулями на табло.

"Динамо" Київ, фото: Instagram
"Динамо" Київ, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Другий тайм продовжився за схожим сценарієм:" динамівці "намагалися безуспішно атакувати, а"Інгулець відчайдушно оборонявся".

Безрезультативність атаки призвела до відносно ранньої заміни - на 63-й хвилині у тренерського штабу Луческу нерви не витримали: на поле вийшли Родрігес і Вербич, покликані посилити атаку номінальних гостей.

Це призвело до успіху і перший і єдиний гол " Динамо "забило на сімдесятій хвилині, але не без помилки в побудовах"Інгульця". Караваєв прострілив з правого флангу, і Шишка зрізав м'яч у власні ворота.

Однак клуб з Кіровоградської області не розгубився після пропущеного м'яча і організував вдалу атаку. Цього разу відзначився Коваленко, який шикарним ударом у дев'ятку з розвороту зрівняв гру.

Нагадавши, у родині легендарного Андрія Шевченка радісна подія: красуня-дружина світиться від щастя. Шевченко привітав кохану дружину з радісною подією

Як повідомляв Знай.иа, "Динамо" порадує українців шістьма матчами в серпні: "Інтер " та" Зоря " перед грою у збірній

Також ми повідомляли, що донецький "Шахтар" переміг бельгійський "Генк". Матч відбувся в рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.