Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Як відомо, Арсен часто займається різними благодійними акціями, відвідує дитячі будинки, де радує маленьких дітей подарунками і увагою. Цього разу артист відправився в Донецьку область, в раніше окуповане місто Авдіївку, де зовсім поруч, в промзоні, все ще звучать вибухи і постріли.

У липні місяці Арсен і його друг Степан Казанін зі "Студії Квартал-95" привозили бійцям, що захищають позиції ЗСУ в Авдіївці, різні речі, продукти і побутову техніку, і також дали концерт.

Співак показав як він підтримав солдатів і виступив для них, звичайно ж, дружину і дітей він з собою не взяв для їх безпеки, а й сам він не поїхав, а взяв з собою вірних друзів. Бійцям він дав сольний концерт, виконуючи різні національні пісні, щоб ті ніколи не забували, як вдячні їм українці за їхні жертви.

"Неіграшкова зброя", - написав Арсен.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко не відходить від плити, щоб нагодувати Мірзояна: "Арсен, ніякого фастфуду"

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян "роздягнув" свою крихітку на підлозі: Тоня Матвієнко приревнує

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян віддав частинку душі діткам, які живуть без батьківської любові: "Добрі люди, великі справи..."