Alyona Alyona взяла участь в акції, присвяченій сортування сміття. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська реперша Олена Савраненко, яка виступає під псевдонімом Alyona Alyona, активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, на яку підписано близько 396 тисяч фоловерів. Вона часто радує свою аудиторію свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

10 серпня виник скандал через зйомки реклами компанії Red Bull, в якому брала участь Alyona Alyona. На Софійській площі гонщики без дозволу влаштували дрифт навколо пам'ятника Богдана Хмельницького, пошкодивши бруківку.

Після цього дівчина почала брати активну участь в різних акціях. Зокрема, вона зібрала людей, щоб відмити бруківку, а також анонсувала марш на захист тварин, який пройде в Києві у вересні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

А 18 серпня вона взяла участь в акції сортування сміття, яка відбувалася в Миколаєві. Відео звідти вона опублікувала в соціальній мережі.

Вона закликала своїх шанувальників у цьому місті прийти за вказаною адресою з одним кілограмом відсортованого сміття. Всім, хто прийшов вона подарувала подарунок: Іменні кавові чашки, підписані Alyona Alyona.

Спасибі всім, хто прийшов. Ви круті
, - написала вона.

Нагадаємо, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася :" у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал "Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.