Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, співачкою Slavia, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти свого особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,5 мільйона підписників.

Цього разу 37-річний артист розмістив кумедне фото, на якому він позує з усією своєю командою в дуже яскравих образах. Чоловіки вибрали сміливу колірну гамму для костюмів: фіолетовий і жовтий. Також, Михайло ще сховав очі під масивними окулярами, а на голові його красується капітанський кашкет, який дуже йому личить. Чоловіки в кадрі віддають честь своєму командиру, прикладаючи руку до голови.

У одного з музикантів висить на плечі гітара, а сам Дзідзьо міцно тримає в руках мікрофон – свого вірного попутника по життю, який допоміг йому прославитися і розбагатіти.

"Ми на кораблі, нарізаєм хвилі", - написав Михайло.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Користувачі соцмережі і шанувальники його творчості захопилися стильними образами музикантів.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що розведений Дзідзьо дозволив спокусливій білявці "обмацати" себе: колишня Slavia приревнує

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо зворушив архівом з Кузьмою Скрябіним у день його народження: могло б виповнитися 53

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Оля Цибульська видала, що встигає зробити тричі за 2 години: "Мужики, як Ви нас терпите?"