Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1 мільйона чоловік.

Зараз чоловік поділився новою публікацією ламаною російською мовою, розповідаючи про складність роботи з українцями. Але перед цим Ектор заявив, що вже 11 років захоплюється нашими дуже талановитими громадянами, які є досить креативними, відповідальними і допитливими.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Через довгий "голод" за радянських часів вони обожнюють подорожувати, пробувати нове і експериментувати. Це дуже близько для мене, я теж люблю подорожувати. Але тут є й інший бік. Їм швидко все набридає, вони хочуть більшого за свої гроші, тому що вони важче заробляють їх, ніж західні люди", - зізнався зірка "МастерШеф".

Після цього він додав, що українці не цінують свої традиції (не всі, але часто), включаючи навіть кухню. Тому шукають нові місця, смаки і щось цікаве, і знаходять роли, піци, бургери, фастфуд і кальяни. А ще наші громадяни, за словами Ектора, мають свою думку абсолютно на все.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, instagram.com/hectorjimenezbravo/
Ектор Хіменес-Браво, instagram.com/hectorjimenezbravo/

"Зі співробітниками ресторану теж саме. Він талант від природи, з сильною інтуїцією і розумом, але іноді ледачий і неогранізован. Це заважає йому отримати велику кар'єру. Всі хочуть бути головними, керівниками, але не хочуть працювати і не хочуть просто працювати руками. Вони забувають про щастя простої професії", - додав Хіменес-Браво.

Українцям не вистачає особистої мотивації, їх потрібно постійно підтримувати, а ще частина з нас, на думку шеф-кухаря, хочуть мало працювати і більше заробляти.

Нагадаємо, зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво розповів про викрадення в юному віці, був на межі від смерті

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ектор-Хіменес Браво засвітив свою кохану: готує для нього сніданки

Знай.ua писав, шикарна закуска від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво, щоб випробувати "гастрономічний оргазм": "Ми заслужили"