Відомий телеведучий, тренер програми "Зважені та щасливі" і зірка шоу "Холостяк-6" Іраклі Макацарія має досить велику аудиторію прихильників. Зараз у своєму Instagram він часто ділиться новими світлинами зі своєю 19-річною подружкою, яку звуть Ліза.
Так, і цього разу Іраклі Макацарія показав, як він разом зі своєю коханою прогулювався вулицями Батумі. На фото пара ніжно тримається за руки прогулюючись містом.

Пост Іраклі Макацарії в Instagram / скріншот
Пост Іраклі Макацарії в Instagram / скріншот

Для прогулянки Іраклі Макацарія обрав досить стриманий образ. Він одягнув штани білого кольору та чорну футболку, доповнивши все це стильним світлим взуттям. Його супутниця обрала яскраву міні-сукню у квітковий принт.
Користувачам мережі припало до душі нове фото пари й вони прийнялися залишати для закоханих десятки компліментів.

"Такі ви класні ❤️", "І все-таки Іраклій з бородою краще.🔥", "Голлівуд відпочиває😍🔥👏❤️", "Дуже красиві🔥❤️", "Ні без бороди краще, помолодшав красунчик так тримати !!! 😍 🤩😎 💣🙏 ", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Іраклі Макацарія показав нову кохану, більше не холостяк: "Ксенія Мішина?". Іраклі Макацарія розбив серця українок

Раніше повідомляли, "Холостяк" Макацарія зводив 19-річну кохану на обряд шмагання гілками: "З Вербною...".

Як повідомляв Знай.uа, у 19-річній дівчині Іраклі Макацарії дізналися переможницю "Холостяка 6": неймовірна схожість.