З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі сумні новини. У мережі з'явилося відео, яке доводить слабкість нервової системи одного з охоронців торгового центру в місті Челябінськ. Справа в тому, що чоловік вдарив по обличчю дівчинку-підлітка, яка відпочивала в зоні фуд-корту.

За інформацією місцевих ЗМІ, в Челябінську охоронець вдарив у обличчя відвідувачку торгового комплексу "Космос".

Інцидент стався в зоні фуд-корту. Дівчина сиділа за столиком разом з подругою, коли співробітник вдарив її кулаком в обличчя. За фактом події поліція організувала перевірку.

Челябінський охоронець, скріншот: YouTube
Челябінський охоронець, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Звернень до поліції не було, але за фактом публікації проводиться перевірка. Обставини з'ясовуються", - заявили в ГУ МВС по Челябінській області.

У торговому комплексі також організували службове розслідування, охоронця відсторонили. За словами очевидців, співробітник "Космосу" вдарив дівчину, розсердившись на її грубу поведінку.

"Ця дівчина курила. Їй на вигляд років 19 було. Він попросив її вийти. Вона його послала і поводилася нахабно", — розповіли виданню свідки події.

Після удару чоловіка відвів від столика інший охоронець, постраждала залишилася сидіти на місці, тримаючись за ніс. Чи отримала вона серйозні травми, невідомо.

Раніше повідомляли, у Польщі банда агресорів накинулася на українця і закидала його пляшками: поліція просто пройшла повз.

Як повідомляв Знай.uа, пенсіонера звільнили зі школи через дику працьовитість: прозвали "людожером" і залишили без копійки.

Знай.uа писав, поліцейські жорстоко побили хлопця посеред вулиці: тягали по землі і "запакували" всього в крові.