Кривий Ріг сьогодні прощається із загиблим мером Костянтином Павловим. Про це повідомляють Українські ЗМІ з місця подій.

Зокрема, видання «Страна" повідомляє, що церемонія прощання проходить у Криворізькому драмтеатрі ім. Т. Шевченка.

Попрощатися з Костянтином Павловим, крім його рідних і близьких, прийшло дуже багато городян. На місце прощання постійно приходять нові люди, до залу з труною мера вишикувалася довга черга.

За попередніми підрахунками, охочих попрощатися з градоначальником – близько 20 тисяч.

Заради церемонії прощання довелося перекрити найближчу вулицю, а будівлю театру охороняють патрулі поліції.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Попрощалися з мером Кривого Рогу також нардеп від "Слуги народу" Юрій Корявченков і мер Дніпра Борис Філатов.

У розмові з журналістом ресурсу PavlovskyNEWS Корявченков розповів, як ставився до Павлова.

"Було дуже багато проблем у місті. Зверталися люди, і я звертався до Костянтина Юрійовича, як народний депутат до мера", - розповів він.

Філатов, у свою чергу, зазначив, що не збирається оцінювати роботу колег, оскільки це прерогатива територіальної громади.

"Наскільки я чув - криворіжці пишалися і були задоволені ним. Те, що сталося - це людська трагедія", - упевнений Філатов.

Як повідомляв Знай.ua, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: Подія трапилася в селі Свердликове Кіровоградської області. Перед смертю хлопець написав у соціальних мережах, що його товариш по службі на ім'я Іван вимагає у нього гроші

9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників: "Свиня неосвічена"