Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яку всі знають з проекту "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими і робочими моментами життя, навчає правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч чоловік.

Цього разу телеведуча поділилася спогадами зі свого минулого. Вона розповіла, як її колишній чоловік британець Ніл Мітчелл, який є батьком її дочки Злати, здивував своїми звичками, як тільки вони вирушили на перший продуктовий шопінг в Лондоні.

Зайшовши в магазин, він не скуповував всі торгові полиці, як люблять робити наші українці, а вибирав тільки те, що йому було необхідно в той момент. Також, Оля уточнила, що Ніл не був жадібною людиною, просто особисто для неї це було вкрай дико.

"Ніколи не забуду шок від походу в супермаркет з Нілом Мітчеллом, батьком Злати. Це був перший спільний шопінг продуктів у Лондоні. Ніл купив 2 картоплини, 4 помідора і одну грушку. 😧Не такий вже він і скнара, просто хотів, щоб фрукти-овочі не зіпсувалися. Після Нового Роздолу, звідки я родом, це було небачене диво. Адже у нас було прийнято все купувати міхами", - написала Оля.

Також, Оля поділилася своїм улюбленим рецептом літнього салату, який складається з різноманітної зелені з її городу: м'яти, чебрецю, руколи і латука. Всі інгредієнти вона мілко нарізає і заправляє оливковою олією і лимоном, замість каллорійного майонезу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Фреймут засвітила грайливі трусики на всю країну: "Вульгарно"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Фреймут видала, що допомогло їй полюбити себе: "Була мертвою живцем"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут з чоловіком зробили це в ліфті готелю: "Неймовірна романтика"