Артисти вже не в перший раз з'ясовують стосунки в соцмережах, створюючи нові інфоприводи і жартуючи один над одним. Цього разу Дурнєв висміяв високий зріст Нікітюк, на який багато хто і вже дуже давно звертає увагу.

Ведучий Олексій Дурнєв у своєму шоу висміює Instagram-stories користувачів соцмережі, серед яких часто зустрічаються знаменитості. Справедливості заради варто відзначити, що YouTube-проект "Дурнєв дивиться сторіс" є дуже популярним. Кожен епізод шоу в середньому набирає 500 тис. переглядів, а на його YouTube-канал підписано понад 600 тисяч людей.

Однак якщо телеведучий Микола Тищенко, який часто стає "учасником" програми Олексія Дурнєва, ставиться до цього з гумором, то Лесю Нікітюк перспектива стати "героїнею" нового випуску ніяк не радує.

Олексій Дурнєв у своєму шоу, зазначив Лесю Никитюк, яка недавно покаталася на САПі, і іронічно здивувався її росту.

"183 см! Вибачте, це тільки на залізниці працювати. Красиві жінки ж все невисокі!"- заявив Дурнєв.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Леся відповіла йому в Instagram, присвятивши цьому коментарю цілий пост.

"Опущуся на секунду до твого рівня гумору і скажу так, щоб тобі було зрозуміло: - ти зі своїм ростом бачив тільки пілотку провідниці!"- написала Леся.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк "навангувала" Каті Осадчій і Юрію Горбунову сина: "Як знала"

Нагадаємо, що Олексій Дурнєв випустив "ответочку" Маші Єфросиніній після скандалу: "Суперзірка з минулого"

Як повідомляв Знай.га, Alyona Alyona поставила Олексія Дурнєва до стінки і змусила ловити предмети: "Спроба зняти"