Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

За його життям стежать понад 200 тисяч людей, за Ганною Богдан приблизно стільки ж. Зовсім недавно вона відповідала на питання, народила б вона дитину, коли чоловік вже пішов з сім'ї. А зараз дівчина надала інсайти від лекції Лабковського. На самому початку вона зазначила, що слід жити, кожним зітханням відчувати існування, не витрачати час на тих, хто вас не цінує і не любить.

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Після цього Анна продовжила розповідати про те, що слід любити життя і все, що відбувається і присутнє в ній. Дякувати за кожен прожитий момент і день, ризикувати так, ніби від цього залежить ваше життя.

"Адже по суті, так і є! Ми самі вибираємо як ми проживемо... На жаль, не завжди робимо правильні рішення, але на щастя, ми завжди можемо змінити траєкторію руху. Подивися на дітей... вони щирі, вони божевільні, вони веселі, вони щасливі! Бери приклад з них! Не парся через дрібниці! Бережи здоров'я!", - пише Ганна Богдан у публікації.

Анна Богдан, фото  з instagram
Анна Богдан, фото з instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
І наостанок дівчина зазначила, що потрібно берегти нервові клітини, які, як всі ми знаємо, не підлягають відновленню. Не потрібно тримати поруч з собою тих, хто цього не гідний. І дорожити людьми, хто щиро і вірно ставляться до вас з любов'ю.
Для знімка Анна Богдан встиглася на красивий чорний байк, натягнувши шкірянку і з серйозним обличчям подивившись кудись вдалину.

Нагадаємо, Анна Богдан задумалася про дитину від "Холостяка" Заливако: "Чоловік кине"

Як повідомляв "Знай.ua", "непитуща" Анна Богдан засвітилася з келихом: "Трохи відволіктися"

Знай.ua писав, Анна Богдан у спокусливій білизні змусила ревнувати "Холостяка" Заливако: "Відчуваю себе богинею"