Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

За його життям стежать понад 200 тисяч людей, за Ганною Богдан приблизно стільки ж. Останнім часом дівчина встигла викласти багато історій, включаючи той, де відповідає на питання — народила б вона дитину від чоловіка, який вже дозволив собі піти з сім'ї.

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Зараз Михайло поділився всього одним кумедним Stories, в ході якого приколюється над Ганною Богдан і цікавиться в українців: "А ви пустуєте?"
Пальці однієї руки він кладе на лобик переможниці "Холостяка" і починає відтягувати шкіру, таким чином піднімаючи і опускаючи брови. Дівчина в цей момент лежить із закритими очима, але потім намагається їх відкрити.

"Холостяк" Заливако, скріншот: Instagram Stories
"Холостяк" Заливако, скріншот: Instagram Stories

"Холостяк" Заливако, скріншот: Instagram Stories
"Холостяк" Заливако, скріншот: Instagram Stories

А в профіль Заливако останній раз виставляв публікацію лише кілька днів тому. Тоді він почав з питання, навіщо людство взагалі існує - що ми зобов'язані зробити або ж навпаки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Марк Твен сказав, що в нашому житті є два важливих дні. Перший - це коли ти народився. Другий - коли зрозумів навіщо. Дуже багато людей в постійній гонці в пошуку себе втрачають (знову ж як мені здається) і себе і життя. Класно, коли виходить сповільнюватися і думати про те, про що хочеться і розуміти че взагалі відбувається. Тому як нам всім здається, що все ок, а потім ляп і хтось розлучився, когось звільнили або хтось втратив купу грошей", - написав він у публікації.

А потім порекомендував думати всередині себе. І включати до думок щось про себе і про себе.

Нагадаємо, Міша Заливако "відсунув" Аню Богдан і запалив з іншою учасницею "Холостяка": "Я відчуваю..."

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Богдан пустила гарчить монстра між ніг, і це не "Холостяк" Заливако: "Живи!"

Знай.ua писав, Анна Богдан задумалася про дитину від "Холостяка" Заливако: "Чоловік кине"