Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа вперше стали батьками - 2 серпня в одній з приватних клінік Києва у пари народився син, ім'я якого кохані поки не розголошують.

Так, артистка виставила кумедне архівне відео, зізнавшись, що вже сумує за "вагітним" животиком, хоч з моментів пологів пройшло всього 2,5 тижні.

У ролику зірка позувала в топі-оверсайз і широких шортах, а чоловік зазивав її їсти різні снеки - від попкорну до бананів і шоколадок. Виконавиця радісно відгукнулася на пропозицію коханого і побігла насолоджуватися смаколиками.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Побачила сьогодні на вулиці бєрємєняху і зрозуміла, що реально заскучилась за пузаном…☺️

Таке враження, шо це було вічність назад…

Малому вже 2,5 тижні- як час летить швидко🙈

А ви скучаєте за тим коли були 🤰?"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію: "Ой клас😂 розвеселили🔥 👏"," які ви файні❤️❤️❤️"," якіж ви Класні я вас обожнюю❤️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️", "час дійсно швидко летить... Головне цінувати його😉 🔥", "час так швидко пролетів 😍 😍 аж не віриться ви вже народили".

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя