Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією уривком з нового проекту в Instagram.

Знаменитість поділилася коротким фрагментом серіалу, в якому зіграла головну роль. У кадрі можна побачити талановиту Ксенію, що плаче, пейзажі України та Хорватії, і маленькі нарізки з гостросюжетного кіномистецтва. Як повідомила акторка, 20 серпня вона разом з іншими відомими особистостями представили міжнародний серіал в рамках Одеського кінофестивалю, прем'єра якого запланована на грудень.

"Зломовчання" - це масштабний україно-хорватський проект, знятий за мотивами бестселера хорватського письменника і журналіста Драго Хедлі. Його виробництвом займаються кінокомпанії Drugi Plan (Хорватія) і Star Media (Україна). Серіал для України став унікальним проектом: це перший серіал формату original, знятий для стрімінгової платформи OLL.TV.

"Зломовчання" засноване на реальних подіях", - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дія відбувається в наші дні в Хорватії та Україні, а сюжет розповідає про жорстокий бізнес, пов'язаний з торгівлею людьми і зброєю в Східній Європі. Головні герої - український меценат Ольга (роль грає Ксенія Мішина) у якої раптово зникає племінниця, а також детектив Володимир і репортер Стрибор з Хорватії. Разом їм належить розплутати загадкові вбивства дівчат-підлітків на території обох країн і вийти на слід міжнародного злочинного конгломерату.

Варто зазначити, що за стилістикою серіал нагадує популярні сьогодні скандинавські детективи, за рахунок чого східноєвропейське кіно може конкурувати з високобюджетними голлівудськими проектами. Режисер серіалу - призер Каннського фестивалю Далібор Матанич, у фільмографії якого понад 20 картин. Права на його новий серіал "Новини" купив сервіс Netflix.

режисер серіалу і Ксенія Мішина, фото з mbr

Нагадаємо, Ксенія Мішина віддалася іншому, жодної згадки про Олександра Еллерта: "Я надзвичайна"

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина показала одруженому Григорію Решетнику пружну попу: з Еллертом так не робила

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина здивувала фанатів після "возз'єднання" з Еллертом: "Бог..."