Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, Надія повернулася до рідного Києва з сімейної подорожі зі своїм чоловіком Володимиром з колоритної Туреччини, де вони встигли зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, артисти привезли з собою масу яскравих фото і відео з довгоочікуваної відпустки.

Зіркова пара з новими силами повернулася до роботи і зйомок, і вже готова радувати своїх шанувальників новими шедеврами і яскравими концертами.

Співачка розмістила кумедні відео з репетицій перед виступом в Insta Stories. У кадрі відомий виконавець Дмитро Монатік дбайливо підхопив Надю і забрав у намет, щоб її не намочив суворий дощ. На відео артистка весело регоче, насолоджуючись увагою і турботою друга.

Також, Надя запросила всіх на свій концерт о 22:00, який пройде в Скадовську, в рамках 18-го Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю "Чорноморські ігри".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва "попустила" Володимира Дантеса на людях: "Був тупим..."

Як повідомляв Знай.uа, одружений Монатік співає Наді Дорофєєвої "серенади" під вікнами: дивись в обидва, Дантес

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес порівняв своє обличчя до відпочинку і після: "Зарості вуса в бороді"