Відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина частенько ділиться з шанувальниками всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 810 тисяч чоловік.

Десь місяць тому вона розлучилася з гумористом Олександром Еллертом. А зараз чоловік поділився публікацією, пов'язаною з майбутньою прем'єрою нового грандіозного пісенного шоу "Співають всі". Чоловік запропонував зібратися компанією з 21 людини, щоб гарненько повеселитися.

Олександр Еллерт, instagram.com/ellert_a
Олександр Еллерт, instagram.com/ellert_a

"Адже в дУші, і в душI, і за кермом і в маршрутці ... і вдома і на роботі... ви в курсі, що всі вахтерші співають "красное вино, тёплый летний дождь" ... а хірурги собі під ніс "зажигай, а не прожигай!"...я ось третій день співаю "дайте Оскар этой богине" ... але завтра (прим. вже сьогодні), нарешті, у нас буде можливість заспівати всім і відразу... оголошується магія вокалу...", - пише Олександр Еллерт в публікації.

Олександр Еллерт, фото: Instagram
Олександр Еллерт, фото: Instagram

Після цього Олександр поцікавився в українців, яка ж у них пісня зараз крутиться в голові. І запропонував підписатися на проект в різних соціальних мережах, щоб отримувати інформацію про головні секрети та інтриги.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Ксенія Мішина гірко заплакала після розриву з Олександром Еллертом: час не лікує

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина віддалася іншому, жодної згадки про Олександра Еллерта: "Я надзвичайна"

Знай.ua писав, знову разом? Олександр Еллерт показав дику пристрасть з Ксенією Мішиною: "З річницею, кохана"