Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Ще недавно вийшло велике інтерв'ю фіналістки проекту з Анною Олицькою в ефірі передачі "Без комплексів" на Youtube, в ході якої вона розповіла про маніпуляції і психіку на шоу.

"Зайка" Юля, скріншот: Youtube
"Зайка" Юля, скріншот: Youtube

"Коли я потрапила на проект, я думаю: "Ну так, напевно, можуть маніпулювати. Ми з дівчатками в кімнаті обговорювали це все. Вийшло так, що я пішла на найперше побачення сезону. Ще при спілкуванні найпершому, мені реально сподобався "Холостяк". Я розумію, що у нас реально класне перше побачення", - зізналася Юля "Зайка".

Юля "Зайка", фото з instagram
Юля "Зайка", фото з instagram

"Трошки ніяковіє, соромиться і це так мило виглядає. Потім відбувається перший поцілунок, все супер-романтично, і потім мене затягує. Я як би віддаю собі звіт з одного боку, що Юля зупинись... а з іншого боку - ну а раптом, раптом це доля. І ця постійна боротьба всередині мене", - відверто розповіла дівчина.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

"З одного боку я намагаюся себе стримувати, і потім він мені каже: "Юля, ти не проявляєш свої почуття". А з іншого боку його ображаю, і він ображається... У мене був всередині конфлікт, конфлікт з "Холостяком" і дівчатками", - додала фіналістка "Холостяка".

Нагадаємо, Юля "Зайка" після розставання з хлопцем заговорила про найстрашніше: "Або самогубство, або..."

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" розсекретила інтимні подробиці з "Холостяком" Заливако: "Шість разів"

Знай.ua писав, Юлія "Зайка" кардинально змінила імідж: Михайло Заливако оцінить