Другий сезон популярного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч в головній ролі вийде вже зовсім скоро, цієї осені.

Інтриги навколо проекту набирають обертів, а за серце красуні боротимуться тільки найкращі та найуспішніші чоловіки України. Їхні імена не розкриваються до прем'єрного епізоду, але вже зараз можна припустити імена трьох учасників.

Злата Огневич, фото с Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Наприклад, одним з них виступив популярний український психолог і блогер Роман Свечкоренко. Про це свідчить інсайдерська інформація. Чоловік знаходиться в ролі явного фаворита дівчини, до того ж — нещодавно їх помітили на велосипедній прогулянці.

Роман Свечкоренко, фото: Instagram
Роман Свечкоренко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Про роман відомо, що на його сторінку в соціальній мережі Instagram підписано близько одного мільйона чоловік. І кумедний факт-публікації в профілі перестали з'являтися 10 червня 2021 року. Саме тоді і почалися зйомки "Холостячки".

Чоловік любить активний спосіб життя, спорт і багато часу приділяє своєму розвитку. До недавнього часу Роман був одружений, але на початку 2021 року подав на розлучення. У нього є 7-річна донечка Мія.

Наступний герой - головний патрульний Кременчука Олександр Борзенко. У нього закритий аккаунт в Instagram, чоловік багато подорожує, любить водні види спорту і відрізняється харизматичністю, товариськістю і атлетичною статурою.

Олександр Борзенко, фото: Instagram
Олександр Борзенко, фото: Instagram

І наостанок поговорив про Влада Ясько, який родом з Харкова, як і головний герой останнього сезону "Холостяка". Хлопець був помічений в групі підтримки Злати Огневич під час її виступу на сцені Atlas Weekend 2021, а також ділився в Instagram, що в його житті відбуваються багатообіцяючі події.

"Зараз я занурений в одну з найяскравіших подій у своєму житті і поки не можу вам розповісти чим я займаюся", - йдеться в публікації.

Влад Ясько, фото: Instagram
Влад Ясько, фото: Instagram

Хлопець-харківський бізнесмен, початківець кар'єру фотографом в соціальній мережі "ВКонтакте". Згодом він зібрав команду і створив агенство просування в Instagram. Це стосується і дівчат, які хочуть вийти заміж

Нагадаємо, "Холостячку" Злату Огнєвіч підловили з чоловіком до початку шоу: такі закохані

Як повідомляв "Знай.ua", Злату Огнєвіч могли і не побачити: популярна блогерка зізналася, як коханий вкрав її з "Холостячки"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч помріяла про майбутніх дітей: схоже, вже закохалася