Дружина зірки "Величного століття" Халіта Ергенча поділилася рідкісними фото з чоловіком і старшим сином. У себе в instagram в розділі stories Бергюзар Корель виклала кадри, зроблені під час вагітності, і навіть сімейні портрети.

Вже незабаром відомий 51-річний турецький актор, найбільше відомий за роллю султана Сулеймана в історичному серіалі "Величне століття", Халіт Ергенч стане багатодітним батьком. Його дружина чекає третього малюка.

Бергюзар Корель фото з instagram
Бергюзар Корель фото з instagram

Варто нагадати, що про свою вагітність жінка розповіла в середині червня, а кількома днями пізніше зізналася, що у них буде дочка. Також під час подорожі по Туредчині майбутня мама поділилася з підписниками кадрами з животиком.

Халіт Ергенч і Бергюзар Корель з сином Алі
Халіт Ергенч і Бергюзар Корель з сином Алі

Відзначимо, що подружжя виховує двох синів – 11-річного Алі і однорічного Хана. Молодшого Бергюзар і Халіт поки приховують від громадськості, а ось старшого іноді показують в соціальних мережах. Але, щоб обмежити його від надмірної публічності, приховують обличчя на і без того рідкісних кадрах.

Халіт Ергенч і Бергюзар Корель з сином Алі
Халіт Ергенч і Бергюзар Корель з сином Алі

Третя вагітність, до речі, сильно змінила професійні плани актриси. Вона дізналася про неї на зйомках серіалу "Кривавий ефір", що стало для неї повною несподіванкою. Заради здоров'я майбутньої дитини актриса перервала контракт.
Нагадавши, що султан Сулейман з "чудового століття" стане багатодітним батьком, дружина Халіта Ергенча щаслива

Також Знай писав Дружина султана Сулеймана з " величного століття "без сорому роздяглася і показала вагітний живіт:" Нам пощастило..."

Як раніше повідомляв Знай Султан Сулейман з "величного століття" стане багатодітним батьком, дружина Халіта Ергенча щаслива

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще