Анджеліна Джолі, відома голлівудська актриса, а також спеціальний посланник Управління Верховного комісара Організації об'єднаних Націй у справах біженців, зареєструвалася в Instagram, пообіцявши розповідати історії афганців.

Перший знімок з історією вже появився в акаунті.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

"Прямо зараз народ Афганістану втрачає можливість вільно спілкуватися в соцмережах і самовиражатися. Я прийшла в Instagram, щоб ділитися їхніми історіями і голосами людей по всьому світу, які борються за елементарні права людини", - розповіла актриса.

У першій публікації Джолі опублікувала лист дівчини-підлітка з Афганістану. У посланні сказано про зміну обстановки в країні після приходу до влади «Талібану», а також захоплення територій представниками цієї організації. Дівчина-підліток розповіла, що раніше люди в Афганістані жили звичайним життям, проте тепер їх всі бояться.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами дівчини, багато хто в її країні згодні, що права людини порушені, але є серед жителів і ті, хто впевнений, що таліби змінилися. Джолі додала, що їй важко бачити, як афганці зіткнулися з невизначеністю.

Відзначимо, що до появи Анджеліни Джолі в Instagram вона заявляла, що до соціальних мереж ставиться скептично. Однак її новий аккаунт вже встиг зібрати понад 3,5 мільйона передплатників.

Анжеліна Джолі, WMJ
Анжеліна Джолі, WMJ

Нагадаємо, що в останні тижні ситуація в Афганістані різко загострилася. З 15 серпня під контроль талібів потрапили всі прикордонні переходи. В цей же день бойовики, за власною заявою, увійшли в Кабул, а також зайняли президентський палац.

Нагадаємо, що Настя Каменських потрапила під "обстріл" через фігуру, за яку так довго боролася

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Наталя Могилевська з Tayanna влаштували "батл" найкрасивіших ніжок

Також " Знай.ІА " писав, що рогата Анастасія Приходько в латексі погодувала дитину грудьми