Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. Зовсім скоро відбудеться довгоочікувана 30-та річниця Незалежності України з масштабним святкуванням, включаючи військовий парад і кілька концертів.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

У Києві в цей день пройде відразу кілька концертів, включаючи виступ італійського маестро Андрео Бочеллі перед Маріїнським палацом (у супроводі Людмили Монастирської, Тіни Кароль, Тамари Калінкіної і Джамали), масштабний концерт на НСК "Олімпійський" і запис, який вийде на ТРК "Україна".
Відомо, що Надя Дорофєєва візьме участь у концерті на величезному стадіоні. А зараз вона зізналася, що з її вуст прозвучить особлива легендарна українська пісня.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

"Хочу сказати, що у мене дійсно особлива пісня. І це абсолютно нестандартний для мене репертуар. Тим самим ми і хотіли здивувати глядачів, тому що мене звикли бачити завжди з балетом, мене звикли бачити в супер-поп-музиці. В такому форматі... але я буду зовсім інший. Цей репертуар, ця пісня легендарна для України. І це буде виключно про музику. Це п'ять куплетів, в кожному з яких буде додаватися щось музично інше. Я сподіваюся вас здивувати, і подивіться вже 24", - заявила Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва, скріншот: Telegram
Надя Дорофєєва, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відомо, що гроші, які будуть виручені з концерту на "Олімпійському", підуть на створення Музею Івана Марчука.

Нагадаємо, дощ мало не влаштував "конкурс мокрих майок" для Наді Дорофєєвої, але на допомогу прийшов мужній "супермен": Дантесу пора задуматися

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес порівняв своє обличчя до відпочинку і після: "Зарості вуса в бороді"

Знай.ua писав, одружений Монатік співає Наді Дорофєєвої "серенади" під вікнами: дивись в обидва, Дантес