Віктор Ющенко засвітився в кримсько-татарському ресторані: "був у гостях".

Колишній президент України Віктор Андрійович Ющенко відвідав київський ресторан кримсько-татарської кухні"Musafir".

Відповідна фотографія з'явилася на сторінці закладу в соцмережі Instagram. На знімку усміхнений Віктор Ющенко позує на тлі традиційного тканого килима на стіні.

Віктор Ющенко, скрыншот із відео
Віктор Ющенко, скрыншот із відео

На концерт у День незалежності витратять 64 млн гривень-зірки виступлять без гонорару.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На концерт приурочений до 30-річчя Незалежності України з бюджету витратять 64 мільйони гривень. У цю вартість не входить гонорар для зірок, адже вони виступають безкоштовно.

Про це у відповідь на запит APnews повідомили в Міністерстві культури.

У вартість входять як організація, так і заходи безпеки, технічний супровід і забезпечення трансляції на головних телеканалах країни.

День незалежності, фото знай.юа
День незалежності, фото знай.юа

Катя Осадча розповіла, як розподілила обов'язки з Юрієм Горбуновим після народження малюка: все по-чесному.

Українська телеведуча, зірка "Світського життя"і молода матуся Катерина Осадча після народження третьої дитини ексклюзивно приєдналася онлайн до ефіру"Сніданку з 1+1".

Катерина Осадча подякувала від себе і чоловіка Юрія Горбунова за привітання і підтримку. Телеведуча також розповіла, що народження дитини чекали трохи пізніше, тому на наступні кілька тижнів було багато планів. Однак малюк попросився на світ трохи раніше.

Катя Осадча, фото з instagram
Катя Осадча, фото з instagram

Знайому Даші квіткової намагалися зґвалтувати в поїзді: "якщо у тебе чл * н, тобі все дозволено?"

Дарія Квіткова опублікувала в Stories посилання на публікацію своєї колишньої однокласниці, яка потрапила в досить мерзенну ситуацію в поїзді. Вона стосується сексуального домагання.

Стало відомо, що постраждала дівчина зверталася в поліцію міста Знам'янка, але з нею ніхто не хоче розмовляти. Все сталося 11 серпня 2021 року, коли вона їхала в Херсон, в поїзді №076 в п'ятому вагоні (13-14 місця, четверте купе).

Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories
Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories

Україна прийме біженців з Афганістану, літак вже вилетів з Кабула: У Держдепі США повідомили деталі

Український літак Іл - 76дм з афганськими біженцями вилетів з Кабула. У Держдепі США повідомляють, що Україна прийме частину переселенців до себе.

Крім України бажання прийняти афганців з групи ризику проявили такі країни, як Албанія, Канада, Колумбія, Коста-Ріка, Чилі, Косово, Північна Македонія, Мексика, Польща, Катар, Руанда, Уганда та інші.

Евакуація з Кабула, фото: Marcus Weisgerber, Twitter
Евакуація з Кабула, фото: Marcus Weisgerber, Twitter