Рецепт смачної наливки з ягід горобини. Про це повідомляє телеграм-портал домашня консервація.

Наливка-дуже корисний продукт, який легко можна приготувати самому. Даний алкогольний напій є прикрасою для столу. Лікер дуже швидко і легко готується, а також радує своїм смаком.

Ягідна наливка, скріншот: YouTube
Ягідна наливка, скріншот: YouTube

З наливкою ви можете сходити в гості або зустріти їх своїх близьких у себе. Також наливка з горобини може бути оригінальним міцним напоєм на святковому столі. При цьому для приготування алкоголю потрібна мінімальна кількість складових.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Інгредієнти

  • стигла горобина,
  • горілка,
  • цукор,
  • марля,
  • пляшка.

Спосіб приготування

  1. Стиглу горобину трохи підсушити, щоб вона стала м'якше.
  2. Засипати в бутель на 2/3 і залити горілкою. Наливка повинна стояти, поки не стане темно-бурштинового кольору.
  3. Процідити, розлити в пляшки.
  4. Підсолодити з розрахунку 200-400 г цукру на стандартну пляшку.

Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо для якого не потрібно занадто багато інгредієнтів.