Скандально відомий український боксер Іван Редкач (23-6-1, 18 KO), який проживає разом з сім'єю в США, в прямому ефірі в своєму Instagram розповів історію про стосунки своїх знаменитих колег по рингу Олександра Усика і Василя Ломаченка. Про це передає xsport.

За словами Редкача, Усик платив своєму другові Ломаченку за проживання біля того будинку. Нібито Усик приїхав до Ломаченка в гості, а той брав з нього гроші за проживання.

Олександр Усик.Скрін, Instagram
Олександр Усик.Скрін, Instagram

"Той же Усик - не пам'ятаю в якому році-приїхав додому до Васі Ломаченко і платив йому за те, що живе у нього. Це нормально? Тобто Усик приїхав до Васі, і той взяв у нього гроші. Я це знаю. Це Боксерський світ, і тут скрізь є вуха і очі. Це правда, я не обманюю", - стверджує Редкач.

Василь Ломаченко, фото: Instagram
Василь Ломаченко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому сам він запропонував своєму супернику Денису Берінчику приїхати до нього в Сполучені Штати і погостювати абсолютно безкоштовно.

"Денис Берінчик, з повагою, чемпіон, чекаю тебе в гості! Просто купи квиток, все інше-проживання, харчування, тренування, – я беру на себе. Зайдемо в зал до мексиканців, проведемо справжні спаринги-тобі запам'ятається на все життя! Круті емоції", - пообіцяв він.

Пост Іван Редкач, instagram.com/ivan_redkach_11
Пост Іван Редкач, instagram.com/ivan_redkach_11

Нагадаємо, "Любити...",- скандальний боксер Іван Редкач розчулив єдиним фото. Боксер Іван Редкач показав всю свою любов

Як повідомляв " Знай.ua", український боксер Іван Редкач звернувся до шанувальників: "Довбо * б, я ж класний". Іван Редкач поділився душевним відео і відповів на нападки хейтерів

Також " Знай.ua " писав, Іван Редкач вже готується до поєдинку з Прогрейсом в США: "Дивись, як я борюся" .Редкач нагадав шанувальникам про важливу дату