Співачка Антоніна Матвієнко, дружина українського співака та композитора Арсена Мірзояна, а також дочка легендарної Ніни Матвієнко, презентувала нову пісню.

Відповідне повідомлення вона опублікувала на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Подаруй любов», - написала Антоніна, публікуючи ролик із відео до нової пісні.

«Музика та слова @adamukraine», - додала співачка під роликом. Йдеться про українського поета та музиканта Михайла Клименка. Він співавтор Олександра Пономарьова і засновник гурту ADAM.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«Подаруй любов, ту, яка вогонь. Щоб зігрілась я від твоїх долонь. Подаруй любов ту, яка вода, щоби я змогла випити її знов. Зорі зійшлися в танок, ще далеко світанок. Тану в твоїх обіймах, для мене це нетипово… Та ніби забула вдома мову, німа. Я з тобою про все забувала, і тихенько тобі співала…», - йдеться у тексті.

«Супер пісня», «Дякуємо за чудову пісню і прекрасне виконання», «Всі Ваші пісні дуже гарні і ця теж!», «От уже дав Бог мамунькин голос, один в один», - зізнаються у любові співачці українці.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян "втік" від Тоні Матвієнко "під обстріл": "Неіграшкова зброя"

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян кинув все і помчав на Донбас, про гітару не забув: "Заглянули до хлопців..."

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян віддав частинку душі діткам, які живуть без батьківської любові: "Добрі люди, великі справи..."