Популярна українська співачка Ольга Полякова, яка частенько радує своїх шанувальників незвичайним контентом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік, підказала, де «ловити» її в телевізорі в складі святкових концертів.

"До Дня Незалежності Зберігайте програму святкових ефірів з моєю участю: сьогодні ввечері включайте телеверсію концерту "Вечір прем'єр з @kosadcha" о 20:15 на @1plus1_ua», - підказала епатажна зірка, яка відома своїми запам'ятовуються костюмами і поведінкою на сцені.

"Краща співачка України!", "Кайф, багато Олі-все, як ми любимо", "Бейонсе? Аж ні... Здалося на перший погляд, поки не прочитала титри", "Ну просто краще за всіх, шикарно», "Оля, ти найкраща", - захоплюються улюбленою співачкою її віддані фанати в коментарях.

"Оля, коли концерт в Одесі???", - з нетерпінням цікавляться інші.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Ще одна - цаца з голою д*пою", - обурюються деякі українці.

"Практично скрізь вона буде прикрита, так що дивіться без жаху!", - відповіла на цю репліку сама Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова "продасть" себе в Одесі, але не на Привозі

Як повідомляв " Знай.ua", 16-річна Маша Полякова вразила недитячими поцілунками з новим хлопцем: "Мамі не показуй"

Знай.ua писав, Оля Полякова затьмарила всіх подружок Бонда, навіть Крейг не встояв би: "Талія-аномалія..."