Американська співачка Біллі Айліш анонсувала вихід свого концертного фільму Happier than Ever: a Love Letter To Los Angeles.

Про це вона повідомила в Instagram.

«Перевірений. Потокове мовлення так скоро. Я так рада, що ви подивитеся цей концертний фільм і відчуєте альбом разом зі мною, 3 вересня на Disney Plus».

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Айліш повідомила про випуск на Disney + окремого концертного фільму Happier than Ever: a Love Letter To Los Angeles. Його режисерів виступив Роберт Родрігес і Патрік Осборн. На підтримку альбому в Британії 31 Липня на каналі BBC One транслюватимуть телевізійну програму Billie Eilish: Up Close. Це відбудеться одночасно з дебютом виконавиці на BBC Live Lounge.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Відзначимо, що Happier Than Ever – це другий студійний альбом Біллі Айліш. Його назву можна перекласти, як " Щасливіше, ніж будь-коли». Він вийшов у світ 30 Липня. Виданням платівки зайнялися лейбли Interscope і Darkroom. Диск продюсував брат виконавиці Фіннеас О'коннелл. Ця робота стала продовженням дебютного альбому під назвою When We All Fall Asleep, Where Do We Go.

Перша частина вийшла в світ в 2019 році. Релізу передував сингл "My Future«, а також роботи» NDA«,» Lost Cause«,» Your Power«,»Therefore I Am". Всі ці пісні увійшли в топ-40 хіт-параду Billboard Hot 100.

Документальний концертний фільм на Disney + вийде для його підтримки. Айліш відправиться у світове турне з концертами. Перед випуском альбом поставив рекорд в Apple Music за попереднім замовленням за всю історію сервісу. У музичному сенсі альбом занурює слухача в Електропоп.

Нагадавши, Біллі Айліш вразила публіку, засвітивши свої "бідончики"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Біллі Айліш спантеличила своїх шанувальників несподіваним визнанням

Також " Знай.ІА " писав, що Біллі Айліш ледь не збив автомобіль