Співачка Анастасія Приходько зізналася, що на неї вивелася купа бруду після визнання, зробленого на шоу «Співають всі».

Відчуттями вона поділилася в Instagram.

"А Баба Яга проти! І ще купу бруду, яка вилилася від вельмишановних диванних коментаторів через правду, яку я не побоялася сказати на «Співають всі». Хейтери, всім полум'яний Привіт! А взагалі, мене повеселило. Це ж треба, як людей то зачепило. Коротше, сьогодні в сторіз ще раз розбір: що, чому і навіщо я це сказала! Хейтерів теж запрошую, вам же треба буде потім про щось поговорити, інших тим же немає", - написала Приходько.

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

Раніше Анастасія Приходько приєдналася до зіркової «сотні» експертів шоу «Співають всі», прем'єра якого відбулася 21 серпня в ефірі каналу «Україна». На знімальному майданчику співачка розповіла про своє ставлення до блогерів і зізналася, чому вирішила поповнити їх ряди.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зірковий експерт талант-шоу " Співають всі!"Анастасія Приходько поділилася своєю думкою щодо блогерів, а капітан «сотні» проекту заступилася за лідерів думок. Коли на сцені з'явилася представниця блогерської сфери, співачка Анастасія Приходько не стала підтримувати дівчину і пояснила це тим, що місія учасниці як блогера їй незрозуміла.

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

Анастасія Приходько заявила, що цим людям потрібен контент, і вони його роблять. Однак, на її думку, блог повинен щось нести, щоб його було приємно дивитися, а діти могли чогось навчитися. Приходько підкреслила, що якщо блоги несуть дурниці, то вони не потрібні. Артистка зізналася, що вона за будь-який Кіпіш, але він повинен бути з нотками інтелекту.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі встала на захист пригноблених

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Олег Винник, Оля Полякова, NK та багато інших привітають українців зі святом

Також " Знай.ІА " писав, Анастасія Приходько заступилася за Павла Зіброва через концерт до Дня Незалежності