Відома українська співачка Оля Полякова поділилася новим спогадом з концерту, де вона виконала одну зі своїх пісень у новому образі. Свято по справжньому вдався.

Пост про це був опублікований в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються нові ролики і фотографії на різну тематику. За нею стежить там вже більше 2,4 мільйонів користувачів, які щодня чекають контенту.

Цього разу співачка виступила на вечорі прем'єр з Катериною Осадчою, зйомки якого відбувалися всього за кілька днів до пологів телеведучої.

Заспівала там Оля Полякова свою композицію під назвою "Білий танець", і при цьому, вона була в своєму новому, незвичному для себе образі. Коротке волосся і леопардовий наряд.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Затанцювали всіх у Білому Танці 😍 вчора на" вечорі Прем'єр з @kosadcha. Summer Edition " від @svitsketv. Режисер-постановник: @german.nenov #оляполякова #белыйтанец #вечерпремьер"- сказано в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про цей виступ:

"Порівняти цю Олю і повалійшу, то небо і земля! Там ГОЛОС, а тут крик!";

"Оля, ти крута!🔥🔥🔥 Обожнювати ❤️";

"Олечка, ви поміняли стрижку або це спосіб укладання? Вам так здорово!";

"Оля, Ви Нереальна!!!!!!!";

"Вчора дивилися з дітками😍 після концерту 12.08.у нашому місті дочка тепер постійно запитує - А коли ми знову підемо на Олю Полякову??!😄😃🤩";

"Олюся мені дуже сподобалася пісня, Білий танець, ти молодець добре заспівала".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, Оля Полякова "продасть" себе в Одесі, але не на Привозі

Як повідомляв Знай.ua, 16-річна Маша Полякова вразила недитячими поцілунками з новим хлопцем: "Мамі не показуй"

Знай.ua писав, Оля Полякова затьмарила всіх подружок Бонда, навіть Крейг не встояв би: "Талія-аномалія..."