Популярна українська співачка Ірина Білик любить радувати шанувальників новими постами з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч осіб.

23 серпня українці відзначають національне свято - День Державного Прапора України, який був заснований указом другого президента України Леоніда Кучми 23 серпня в 2004 році. Встановлено його з метою виховання поваги громадян до державних символів України.

Українські зірки шоу-бізнесу, спортсмени, політики і багато громадян країни опублікували привітання до цього знаменного дня в соцмережах, яке дарує українцям почуття єдності, патріотизму і поваги до великої історії держави.

Ірина Білик також розмістила відповідний пост, в якому привітала незалежну Україну з цим радісним днем. На фото співачка позує в яскравому образі, на ній жовтий спортивний костюм, який дуже гармонує з кольором українського прапора. Також, Ірина показала себе з новою стрижкою і вогненно-червоним кольором волосся, але не вказала, перука це, або ж зовсім знімок з її минулого.

"З Днем прапора тебе, Україно!!!"- написала Ірина.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що державний прапор України затверджений Верховною Радою 28 січня 1992 року. Він складається з двох рівновеликих горизонтальних смуг синього (вгорі) і жовтого (внизу) кольорів, зі співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3. Згідно найпопулярнішому тлумаченню колірної гами прапора, синя його смужка символізує ясне небо, а жовта – золоті пшеничні ниви.

Нагадаємо, що Сергій Притула з двома красунями викликав фурор: третя "фотографує" в підгузку

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина на МастерШеф перетворилася на гігантський бургер заради Еллерта: "Знову Сашина"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська викликала фурор серед перших леді на саміті в Києві: "Краща"