Відома українська співачка, акторка, а також колишня солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська), любить радувати шанувальників різними публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч людей.

Цього разу 39-річна артистка розмістила спокусливі фотографії, які дозволяють насолодитися всіма вигинами фігури і пишними формами співачки. У кадрі Надія насолоджується кавою, яка бадьорить і позує в повсякденному образі: у відкритій майці і смугастих штанцях, зовсім без макіяжу, демонструючи себе справжню, без фільтрів і Insta-масок.

У підписі до фото співачка зізналася, що позитивно ставиться до частих переїздів і гастролей, які займають більшу частину її творчого життя. Також, вона заявила, що з її ритмом роботи, яка не дозволяє надовго затримуватися в одному місці, їй довелося полюбити такий "кочовий" спосіб життя і тепер вона бачить лише задоволення в постійних зборах одягу, в такі моменти вона "очищається" і "перезавантажується"

"І одного разу я відчула, як в момент збору відбувається зародження чогось нового, зачаття 😂... Так що цей нюанс став одним з моїх фетишів... 😉" - написала Надія.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Надія Мейхер засвітила апетитну попку як за часів "ВІА Гри": дзеркало не бреше

Як повідомляв Знай.uа, Надія Мейхер приборкала потужного жеребця: з конем по полю удвох

Також портал Знай.uа писав, що спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як за часів Віагри