Юлія Бельченко поділилася зі своїми шанувальниками кумедним мемом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціалній мережі.

Реаліті-шоу "Холостяк-11" далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч осіб. Більш того, героїня шоу "Холостяк" активно спілкується через сторіз.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

23 серпня вона іронічно розповіла про свою долю. Вона опублікувала фотографію персонажа геря Марвел - так званої кам'яної людини під ім'ям Істота з Фантастичної четвірки. Зовнішній вигляд даного персонажа вона порівняла зі станом своєї п'яти.

"Моя п'ята дивиться, як я купую крем для рук", - підписала вона свій пост. А нижче написала" реакцію "частини свого тіло, яке говорить:"тварюка".

Нагадаємо, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася :" у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал "Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.