Андрій Джеджула привітав своїх шанувальників з Днем прапора з пабу. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний актор театру, кіно, а також український ведучий телеканалу Дом нечасто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак на його офіційній сторінці в Instagram двісті вісімдесят чотири тисячі шанувальників, які намагаються коментувати кожен його пост.

Як відомо, зараз між Андрієм і його дружиною Юлії Леус триває боротьба за відстоювання своєї честі. Подружжя взаємно звинувачують один одного, доводячи хто правий, а хто винен у руйнуванні їхнього шлюбу. По всіх постах видно, що сам телеведучий знаходиться в не дуже хорошому настрої.

Проте 23 серпня він опублікував привітання З Днем національного прапора. Чоловік розмісив фотографію з бару на тлі червоно-чорного прапора.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З Днем Прапора! Народжені бути вільними!!!
, - повідомив він.

Шанувальники відзначили місце фотографії і навіть деякі з них висловили бажання відвідати це місце, щоб побачитися з телеведучим.

а я на Майдані традиційно в цей день!!! Айяяяй якби знала то прийшла б! 😮 "; "Живу недалеко від докера...Андрій ,ви такий голосистий)можна не ходити, на Озерній все чутно)))
, - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що кинутий Андрій Джеджула поскаржився на знущання з боку дружини: "я знайду тата Аделичке".

Нагадаємо, що Андрій Джеджула придумав, як пережити скандальний розрив з дружиною: "частіше цілуйтеся"

Як повідомляв Знай.иа, Андрій Джеджула видерся на дах 40-поверхового будинку і показав наслідки розлучення.