Відома українська журналістка, а також дружина футболіста Олександра Зінченка Влада Седан поділилася новим фото з дочкою. Вони показали, як проводять свій день.

Новий знімок з'явився на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно радує шанувальників новими кадрами або роликами, і найчастіше, це саме сімейний контент, або ж особисті фотографії Владики. Після народження малятка, вона все частіше почала показувати фото з нею.

За нею стежить вже понад 538 тисяч користувачів, які щодня чекають нового контенту.

Цього разу вона поділилася фотографією з дочкою. Влада сидить на стільці, спершись об стіл у своєму будинку в американському штаті Флорида, де і з'явилася на світ Єва. На столі можна помітити свіжовичавлений сік.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дочка в цей час лежить на руках у мами, а Влада продовжує насолоджуватися материнством, посмішка на фотографіях не сходить з обличчя.

Не можна не відзначити шикарне тіло журналістки, адже, з пологів пройшло всього три тижні. У коментарях користувачі почали писати коментарі, що вони думають стосовно фотографії:

"🔥😍😍";

"божечкии які ви милі😍 😍 😍 😍";

"Які красоточки😍 😍 😍";

"Принцеса �🁸� ❤️";

"Чарівний ❤️❤️❤️";

"Міні Зінченко";

"Both are very beautiful ❤️❤️❤️";

"Боже, яка краса❤️😍";

"😍😍😍😍😍😍😍".

Нагадавши, Олександр Зінченко забув звідки родом його дружина Влада Седан

Як повідомляв портал "Знай.ua", вагітна Влада примостилася біля знаменитого героя: Зінченка і близько не видно. Вагітна Влада показала, як проводить час

Також "Знай.ua" писав, у Олександра Зінченка і владики поповнення в родині, щасливий тато не стримався: "Ви-моє життя". Щасливий Олександр Зінченко став татом