На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української журналістки і дружини півзахисника національної збірної "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка владики з'явилася нова публікація.

На цей раз красуня, яка зараз знаходиться в щасливому становищі, поділилася своїм новим знімком. На знімку Влада в очікуванні малюка - з уже дуже кругленьким животиком. Для фотосесії вона вибрала легке просторе плаття кольору карамелі, яке зав'язала паском-стрічкою.

Судячи з розмірів животика, чекати залишилося зовсім недовго. Тим не менш, для влади час в очікуванні зустрічі зі своїм маленьким дивом явно сповільнило свій біг – вона супроводила знімок зображенням пісочного годинника і равлики.

Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фанати дружини Олександра Зінченка засипали її захопленими компліментами.

"Beautiful Mama» красива мама)", "Pretty» мила)", "Бажаю вам хорошої дитини", "Красуня", "Шикарна", "Щоб малюк був здоровий, розумний, і добрий, і щирий, як батько, красивий, як мати", "Найкрасивіша дівчина!", - пишуть фанати.

"Коли вже народжувати?", "Влад, а хто у вас буде?", - цікавляться в коментарях українці.

Раніше ми писали про те, що вагітну Владу Седан прозвали лялькою: як Брітні Спірс в молодості

Нагадаємо, що дружина Олександра Зінченко зізналася, звідки пішло прізвисько "Влада Седан": друг Єгора Кріда постарався.

Як повідомляв Знай.uа, Александр Зінченко забув звідки родом його дружина Влада Седан: "з якого я Козятина?". Олександр Зінченко на камеру заявляє, що його дружина родом з Козятина, а вона намагається йому пояснити, що насправді - з Вінниці.