На особистій сторінці в Instagram відомого українського артиста, колишнього партнера по сцені Наді Дорофєєвої, Олексія Завгороднього, з’явилася нова публікація.

Цього разу чоловік, який більше відомий під псевдонімом Позитив, привітав Україну та співвітчизників із Днем Незалежності.

«Я люблю тебе, Україно! Я щасливий та гордий українець, вдячний тобі, що являюся частинкою цієї сильної, непереможної, красивої й талановитої нації! З дитинства люблю цей вірш», - написав він, публікуючи відомий твір Володимира Сосюри «Любіть Україну!».

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На опублікованих знімках, якими Завгородній супроводив свій допис, артист знявся у пшеничному полі.

На Позитиві – кольорова сорочка, блакитні джинси та білі кросівки. Очі чоловік ховає за сонцезахисними окулярами.

Фанаткам такий образ улюбленого співака дуже сподобався, вони повідомили про це у коментарях до допису.

«Який красивий», «З Днем Незалежності, дякуємо тобі за твою творчість», «З днем незалежності!!! Ну дууууже гарний!», «Олексій, класно! Але Ви виглядаєте молодше і симпатичніше без вусів і щетини. Згадайте себе на початку кар'єри, яким Ви були. Пора повертатися до самого себе», - вважають підписники.

Нагадаємо, що розведений Позитив задумався над відносинами і згадав про Надю Дорофєєву.

Раніше ми писали про те, що Позитив після розлучення заговорив про "возз'єднання" з Надею Дорофєєвою

Як повідомляв Знай.uа, Позитив розкрив пікантну таємницю після розлучення