Відомий український виконавець Олексій Завгородній, відомий під псевдонімом Позитив, показав перевтілення у фентезі-персонажа.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Нещодавно життя Олексія Завгороднього перекинулася з ніг на голову: йому довелося розлучитися з групою "Время и Стекло", а також розлучитися з подругою Насті Каменських Анею Андрійчук, з якою був одружений 8 років.

Після розпаду легендарної групи, Позитив вирішив почати сольну кар'єру, як і його колега Надя Дорофєєва. Незважаючи на це, він продовжує свою активну діяльність у складі групи "Mozgi".

Олексій Завгородній, фото: Instagram
Олексій Завгородній, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram виконавець вже анонсував вихід нового кліпу на пісню "Letat", який був знятий в стилі фентезі. Завгородній навіть показав шанувальникам свій костюм, який перетворив його на якогось космічного героя.

"Сьогодні прем'єра кліпу @mozgiband на пісню letat. Саме такими пісронажами в digital-світі нас побачив @sergeypercev, але бонусом ми разом з @djlillyputo вже випустили ремікс", - написав Олексій під постом.

Пост Позитива в Instagram / скріншот
Пост Позитива в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники захопилися образом позитиву і відзначили, що з нетерпінням чекають виходу кліпу.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Позитив після новини про розлучення зробив ще одну заяву: піде по стопах Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап, Дорофєєва, Саніна і Позитив увічнили пам'ять про катастрофу на ЧАЕС.

Також Знай.uа писав, що Позитив розлучається з подругою Насті Каменських і вже познайомився з батьками Мішель Андраде.