Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість зворушливо привітала фанатів з 30-річчям Незалежності, записавши відеозвернення на тлі прапора України.

Так, артистка приміряла вбрання чорного кольору і коричневу накидку з "хижим" леопардовим принтом, а також яскравими вставками.

Зірка доповнила образ ніжним макіяжем з акцентом на очах, а також зачіскою з рівним світлим волоссям. Виконавиця трепетно побажала українцям по всьому світу щастя і здоров'я.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

💛🇺🇦💙"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію: "Ірину Білик можна без перебільшення вважати державним Символом України! Зі Святом!!! 💙 💛 ", "Дякуємо, Пані Ірино! ❤️🙌 Вітаємо Вас і Вашу родину зі святом!❤️😍", "Квітни, моя люба УКРАЇНА!🇺🇦🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘😘😘😘👏👏👏👏👏", "Зі святом Україно! Миру,добра,процвітання та щедрих врожаїв💛💙", "З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ усіх нас!!! 💛 💛 💙 💙 ", "Зі Святом!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦".