Успішний український боксер, який професійно виступає у важкій ваговій категорії Олександр Усик привітав Україну з 30-річчям Незалежності і присвятив своїй батьківщині зворушливий вірш.

Багато знаменитостей вже встигли привітати рідну країну з цим знаменний днем, бажаючи процвітання державі і його жителям. Зірки розміщували зворушливі фото і відео з різною національною символікою, співали пісні і танцювали на честь торжества, деякі навіть особисто відвідали святкові заходи, щоб відчути єдність з українським народом.

Олександр Усик вирішив здивувати своїх шанувальників і присвятити Україні патріотичний вірш власного твору. Своїми творчими талантами він поділився з великою аудиторією в соцмережі Instagram. У кадрі спортсмен позує на красивій локації, на причалі озера, і тримає в руках телефон, в який періодично підглядає, мабуть, через сильне хвилювання.

У вірші Олександр перераховує достоїнства України і причини, через які він так любить її. Також, боксер побажав вічного життя країні і заявив, що сам про це потурбується.

"Рідненька, хочу привітати тебе з днем народження. Вчора написав для тебе невеликі рядки", - ласкаво вимовив Олександр.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль приголомшила сукнею з намистин на оголеному тілі: "З днем народження, Україно"

Нагадаємо, Ірину Білик на тлі прапора запропонували зробити символом України: "Без перебільшення"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська та Віталій Борисюк зачарували патріотичними вишиванками: "Ідеальна пара"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський потролив Януковича на виступі до Дня Незалежності: "Донеччина подарувала нам..."