Михайло Заливако розповів, як відпочивав з Ганною Богдан у Греції. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві. Після одинадцятого сезону "Холостяка" кількість підписників на його офіційній збільшилася до 203 тисяч. Там він публікує різні фотографії з життя з Ганною Богдан, А також ділиться своїми думками.

У середині серпня пара поїхала до Греції. Про подробиці відпочинку розповів сам бізнесмен на своєму Instagram. Свою розповідь він забезпечив поруч відеозаписів і фото вечірки на яхті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

За словами Заливако, пара прилетіла на острів Міконос разом з Анною Богдан на день народження до подруги. З цією дівчиною він з'являється на ряді фото в обнімку.

[quote author= "" не хочу багато розписувати, можу сказати, що з цією людиною можна померти зі сміху і так само класно поговорити по душах. Дуже круто коли є можливість побачитися з друзями, які живуть не в Україні і зібрати таку тусу. Спасибі тобі, що ти є привід цих зустрічей❤️P. S. нормальних відео не чекайте 😂 мені навіть факи тикали 😭[/quote], - повідомив він.

Нагадаємо, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася :" у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал " Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.