У мережі розповіли про новий серіал, в якому взяла участь українська акторка Ксенія Мішина. Телеканал "Україна" покаже всі 16 серій нової картини вже в кінці цього місяця.

У понеділок, 30 серпня, о 21:00 канал "Україна" покаже прем'єрні серії мелодрами "Клятва лікаря". Головна героїня історії через чоловіка-зрадника стає "помічницею" кримінального авторитета. Але Тамара сильна жінка, і повинна знайти вихід з ситуації, що склалася.

Клятва лікаря, фото: Телеканал "Україна"
Клятва лікаря, фото: Телеканал "Україна"

Жінка - досвідчений лікар, і дуже щаслива в шлюбі, виховуючи дочку від першого шлюбу. В один момент вона дізнається про зраду, і чоловік йде до коханки, але, не просто так, а з величезною кількістю кредитів, яких він набрав під величезний відсоток.

Мабуть, усвідомлюючи, що їх виплатити йому не вдасться, чоловік збігає, а всі проблеми падають на все ще законну дружину Тамару. Починаються погрози відібрати квартиру, і вона починає спілкуватися з відомим в місті кримінальним авторитетом, який за сумісництвом ще й господар контори позик.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Клятва лікаря, фото: Телеканал "Україна"
Клятва лікаря, фото: Телеканал "Україна"

Роль Тамари грає Ксенія Мішина, і вона зізналася, що робота стала для неї викликом, адже раніше вона ніколи не грала лікарів, а тут довелося вивчити всю термінологію.

"Ця роль досить складна, тому що раніше я не стикалася з такою кількістю медичної термінології. Це в рази все ускладнювало! Правда, на майданчику був присутній асистент – лікар, який нас готував і багато чому вчив. До цього я з побоюванням ставилася до професії лікаря, вона викликала у мене якісь страхи. Не розуміла людей, які йдуть в медицину і нічого не бояться."- розповідає акторка.

Клятва лікаря, фото: Телеканал "Україна"
Клятва лікаря, фото: Телеканал "Україна"

Колегою в серіалі став відомий актор Кирило Рубцов, у якого в справжньому житті є медична освіта, тому, йому було трохи простіше. Сам він зазначає, що герой не банальний. Персонаж одружений, але раптом зустрічає і закохується в іншу жінку, і життя перевертається.

Клятва лікаря, фото: Телеканал "Україна"
Клятва лікаря, фото: Телеканал "Україна"

У картині знімалися Ксенія Мішина, Кирило Рубцов, Валерій Ніколаєв, Галина Кобзар-Слободюк, Поліна Носихіна, Андрій Ісаєнко, Євген Лісничий, Мирослава Пилипович, Роман Мацюта, Віталій Салій і інший.

Нагадаємо, Олександр Еллерт пограбував банк, але Ксенії Мішиній не дісталося ні гроша.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті

Також портал Знай.uа писав, що Мішина виклянчила цінну річ у подруги