Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями, і цей раз не став винятком.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно на її сторінці з'являються фотографії та ролики. Це може бути просто гарний знімок, а може бути наповнений змістом пост.

Цього разу вона вирішила розповісти про свою любов до сорочок, і привітати українців з Днем незалежності країни - 30 років.

На фотографії, яку вона опублікувала в пості, дівчина стоїть в лляній сорочці білого кольору, і можна помітити вишивку у вигляді білих квітів. Виглядає неймовірно красиво, і навіює спогади з дитинства.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"У мене є одна, яку мені мама вишила і подарувала на ДР, звичайно ж, при будь-якому випадку, я її із задоволенням одягала. І ось, в моєму гардеробі, з'явилася ще одна сорочка, дуже до речi, до Дня Незалежності)" - пише Ірина Сопонару.

Також, дівчина привітала всю Україну з таким святом, як День незалежності, адже, дата дійсно знаменна.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про знімок:

"Приваблива красива дівчина блондинка😍 😢 👏 🔥 🙌 😮";

"Добре коли без сорочки!";

"🔥🔥🔥";

"Шкода, що російською пишете про вишиванку😢";
"Сама принадність! 🙌🔥🔥🔥👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍";

"👍👍👍💓💓💓💓💓💖💖💖💖💖";

"Спасибі велике, ми Вами надихаємося ❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару вразила запитами-майже як у "Холостячки"

Як повідомляє портал Знай.uа Ніжки крутіші, ніж у Олі Полякової: Ірина Сопонару виставила головне достоїнство в короткій сукні

Також Знай.uа писав, що Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" перетворилася на Камалію без чоловіка-мільйонера