Відома українська блогерка, яка близько року тому пережила смерть колишнього чоловіка, Софія Стужук вирішила поговорити про прийняття себе, тобто про те, як можна себе полюбити.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якого вона є. Регулярно на її сторінці з'являються нові кадри і ролики, а також міркування з приводу різних тем. Щодня за Софією Стужук стежать 5,4 мільйона користувачів.

На нових кадрах дівчина показала, як вона відпочиває в компанії молодої людини. Він робить їй кілька знімком біля басейну, і в той же час лежить на шезлонгу з чашкою кави.

Поговорити в пості вона вирішила Про прийняття себе. Досить спірна, але така важлива тема, так як ніхто достовірно не знає правильної відповіді.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Все одно адже в наш час ми в тій чи іншій мірі все себе вдосконалюємо! Погодьтеся, мої хороші, ми всі хочемо бути трішки краще! Красиво одягатися, тренувати тіло, стройнеть, видаляти волосся, нарощувати волосся / вії, робити нігтики, бровки, губки, користуватися косметикою - це тільки саме елементарне і поширене, що робить кожна з нас постійно... від неприйняття чи?"- пише Софія Стужук.

При цьому, блогерка зазначила, що прийняття - мова не тільки про зовнішність, але і щось більш глибоке. Потрібно навчитися приймати свою особистість, індивідуальність, емоції, риси, сильні і слабкі сторони, відмовитися ворогувати з самим собою.

"І в моєму випадку моє прийняття свого внутрішнього образу себе: бажання виглядати так, як я себе почуваю, вдосконалюватися-воно сильніше, ніж прийняття того, що дала мені природа 🙏 🏻" - продовжила дівчина.

Варто відзначити, що не так давно дівчина зважилася на ще одну операцію - ринопластику. Вона зізналася, що давно про це мріяла.

Нагадаємо, прооперовані груди овдовілої Софії Стужук потрапила в Інтернет: фото до і після. Блогер Софія Стужук нещодавно зважилася на збільшення грудей

Як повідомляв портал Знай.ua, багатодітна вдова Софія Стужук назвала кроки, як полюбити себе: "заблокуйте колишніх". Багатодітна вдова Софія Стужук навчила любові до себе

Також Знай.ua писав, багатодітна вдова Софія Стужук зізналася в батьківських помилках