Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" і щаслива мама Ксенія Мішина продовжує радувати своїх шанувальників в соціальних мережах. Цього разу Ксенія заявила, що зібралася на відпочинок у теплі краї і взяла з собою сина Платона. Однак це далеко не все.

Справа в тому, що на свій сторінці Ксенія заявила, що летить відпочивати з сином Платоном, але в мережі TikTok опублікували доволі провокаційні кадри, де в аеропорту поруч з Ксенією стоїть Олександр Еллерт.

Історія з Мішиною та Еллертом, скріншот: TikTok
Історія з Мішиною та Еллертом, скріншот: TikTok

Історія з Мішиною та Еллертом, скріншот: TikTok
Історія з Мішиною та Еллертом, скріншот: TikTok

Нагадаємо, що ще в липні акторка в мережі опублікувала емоційний пост, в якому повідомила, що вона прийняла остаточне рішення розійтися з Олександром. За словами зірки, розуміння того, що Еллерт більше не повинен мати жодного відношення до її життя, прийшло "раптово і назавжди".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

У свою чергу Еллерт оригінально відреагував на пост Мішиної, опублікувавши на сторінці в Instagram скріншот з Вікіпедії. Артист не став висловлюватися про розрив з коханою, а показав сторінку з роз'ясненням слова "драма". Під постом Олександр дав фанатам можливість писати все, що вони думають з цього приводу.

Проте в ці серпневі дні "парочку" спіймали на камеру в аеропорту Бориспіль, проте тільки зі спини. Не будемо точно стверджувати, що це була Ксенія і Олександр.

Раніше повідомляли, Холостячка Ксенія Мішина після розставання з Олександром Еллертом розповість про зради всім: "Не розуміла... ".

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина поскаржилася на порожній гаманець після розриву з Еллертом: "Дорого, капець".

Знай.uа писав, Наталя Могилевська "потягалася" з Софією Ротару: "Обличчя однакові".